Rumored Buzz on קידום אתרים בגוגל

קישורים פנימיים הם אחד המרכיבים החשובים ביותר בכל תהליך של קידום אורגני. קישורים פנימיים הם, למעשה, הפניות של דפים באתר לדפים פנימיים אחרים. השימוש בקישורים פנימיים מבוצע על מנת לספק לגולש הרחבת תוכן נדרשת, להקל עליו את הניווט באתר, ולספק למנוע החיפוש אינדיקציה לגבי העמודים שחשובים יותר לבעל האתר.

כך שלמעשה, גולש שביצע שאילתא במנוע החיפוש מקבל את התוצאות הקיימות באינדקס של מנוע החיפוש, ולאו דווקא אלו אשר מייצגות את המצב הנוכחי של האתרים השונים. מנועי החיפוש משתדלים לגשר על הפער הזה כל העת, ולמצוא שיטות חכמות על מנת לתעדף את תקציב הזחילה של עמודי האינטרנט השונים, כך שהם יוכלו לקבל תמונת מצב עדכנית יותר ויותר ולהציג את תוצאות החיפוש בצורה העדכנית ביותר שנכונה לאותו רגע…

במידה והגעתם למילים שעליהן אין נושא באתר – זה הזמן לרשום בטבלה שצריך ליצור עמוד רלוונטי לאותה מילת מפתח.

לאחר בדיקת המיקומים בכלים הרלוונטיים, אנחנו אמורים לקבל מושג מה המצב הנוכחי של האתר מבחינת תוכן ומיקומים.

מן הסתם, לא ניתן לקדם אתר אם גוגל בעצמו לא "מכיר" אותו (שלום שלום, לא סחבקיות וכאלה).

בכל עבודת קידום עליכם יהיה לוודא כי הוגדר באתר איזור פוטר, וכי הוא כולל את הקישורים לעמודים הפנימיים באתר, שחשוב יהיה לכם יותר לקדם, באתרי מסחר, רצוי שהפוטר יכיל קישורים לקטגוריות המוצרים החשובות.

זהירות! שימוש לא נכון באנקורים בקישורים חיצוניים עלול להזיק. כתבתי על זה מאמר נפרד (למתקדמים): מלכודת האנקורים.

תכבדו את עצמכם ואת הלקוחות שלכם ותרכשו אותו, כמה שיעלה – יעלה, לפחות מדריך קידום אתרים קיבלתם בחינם.

עבודת קישורים נכונה מתבססת על היכרות מעמיקה שלכם עם האתר שאתם מקדמים, לא סתם שלב ההיכרות הגיע בשלב כל כך מוקדם במדריך ובסדר הפעולות הרצוי.

מדוע אתם זקוקים לכלי לבדיקת מיקומים כאשר את הבדיקה ניתן לבצע באופן ידני? משום שכלי לבדיקת מיקומים מציע לכם בדיקה שאינה מושפעת מפרופיל הגלישה שלכם ומן האתרים בהם ביקרתם לאחרונה.

כיצד עושים זאת נכון? ראשית, מבינים שרגש הוא מניע מצויין לפעולה כאשר משלבים אותו בצורה נכונה בגוף הטקסט.

כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע קידום אתרים בגוגל החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.

הם לא חייבים להיות זהים. בתג הכותרת המוצג במנוע החיפוש תוכלו לשלב גם אלמנטים שיווקיים על מנת להגדיל את אחוזי ההקלקה של גולשים.

מנועי החיפוש השונים כוללים רכיבי תוכנה אשר נקראים זחלנים. תפקידם של הזחלנים הוא לסרוק את הרשת מפעם לפעם, למצוא דפי אינטרנט חדשים או כאלו שהתוכן בהם עודכן ושונה, להחליט האם מנוע החיפוש מעוניין לאנדקס אותם, ובמידה וכן, לשמור עותקים של הדפים האלו במאגרי המידע שלו.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *